Přání ke Dni učitelů

Vážení a milí učitelé naší školy,

chtěli bychom Vám k dnešnímu Dni učitelů popřát, ať se Vám ve Vašem povolání daří, ať si z Vaší výuky žáci odnáší to nejlepší a nejužitečnější. Každému z Vás se povedlo naučit už několik desítek až stovek žáků a někteří teď dělají práci či studují to, co je baví, díky tomu, že jste jim otevřeli bránu do světa učení a poznání.

Děkujeme Vám za to, že nás učíte to, co nás baví. To se také odráží na preciznosti a rozmanitosti naší školy. Vážíme si i Vašich osobních zkušeností a zážitků, kterými výuku obohacujete.

Dále bychom chtěli také mimo to popřát Všem žákům, kteří budou v následujících dnech psát přijímací testy hodně štěstí a pevné nervy. I kdyby se Vám testy nepovedly, tak si tím nelamte hlavu. Vše se dá vyřešit a vždy lze najít cestu, jak dosáhnout vysněných cílů. A pokud se na školu, kterou jste si vybrali, dostanete, tak vězte, že za  to vděčíte z velké části právě našim učitelům.

Právě toto přání dnes zaznělo ve školním rozhlase v podání zástupců tříd v žákovském parlamentu Jakuba Vašici a Martina Machaly.

Taktéž žáci parlamentu během dne roznášeli učitelům malý dáreček - sovičku (jako symbol naší školy) z origami.

                                                                                                   žákovský parlament